Nagrajenka natečaja za najboljšo otroško risbo, na počitnicah v Bohinju

datum: 12.05.2009

Nagrajenka natečaja za najboljšo otroško risbo Pia Gomez je med velikonočnimi počitnicami s starši in sestrama izkoristila prvo nagrado, ki smo ji jo podelili za najlepšo risbo. Poslala nam je fotografijo z Bohinja, njena mamica pa je zapisala

Nagrajenka natečaja za najboljšo otroško risbo Pia Gomez, je med velikonočnimi počitnicami s starši in sestrama izkoristila prvo nagrado, ki smo ji jo podelili za najlepšo risbo. Poslala nam je fotografijo z Bohinja, njena mamica pa je zapisala:

Imeli smo zelo lepo vreme, ker smo bili bilo izven sezone je bilo malo turistov. Z apartmajem – imeli smo razgled na jezero in prehrano smo bili zelo zadovoljeni. Uživali smo v Bohinju. Šli smo na dva izleta: hodili smo do izvira Savice, z avto-vlakom do Mosta na Soči in naprej z avtom v Tolmin. Tolminska korita, so čudovita. Najlepša vam hvala, da ste nam omogočili tako lepe počitnice. Za poleti smo rezervirali še en teden v Bohinju, saj so zrak in narava tam enkratni ... Pia Gomez s straši in sestrama
Lepe pozdrave
Silvija Ivanusa-Gomez