Po poteh izseljenca Franca Trohe Rihtarjevega

datum: 04.05.2010

• ob 7.30 sveta maša v župnijski cerkvi sv. Nikolaja v Babnem Polju za vse notranjske izseljence v Severni Ameriki
• od 8.00 do 8.30 prijava pohodnikov in jutranja pogostitev s kavo ali čajem
• 8.30 do 9.15 kulturni

Športno društvo Planjava Babno Polje vabi na drugi pohod Iz Babnega Polja do Goričic – Po poteh izseljenca Franka Trohe Rihtarjevega v soboto, 15. maja 2010

• od 8.00 do 8.30 prijava pohodnikov in jutranja pogostitev s kavo ali čajem
• 8.30 do 9.15 kulturni program z nagovorom akad. prof. dr. Boštjana Žekša, ministra za Slovence v zamejstvu in po svetu
• ob 9.15 začetek pohoda
• ok. 16. ure predviden prihod pohodnikov na Goričice, ogled domačije pri Češnjevcu, postanek pri družini Mahne, nato vračanje z avtobusom na izhodišče poti v Babno Polje.

Kulturni program bodo oblikovali: Glasbena skupina Planinca, citrarka Damjana Praprotnik in igralka Anica Berčič.
Prijavnina 7 EUR (za otroke do 15 let 3 EUR) vsebuje organizacijo in vodenje, zloženke, zemljevid poti, jutranjo kavo ali čaj ter pecivo in avtobusni prevoz na izhodišče poti. Malica iz nahrbtnika. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa. Organizatorji pohoda niso odgovorni za morebitno nesrečo ali škodo, ki bi jo utrpel pohodnik na poti.
Zaradi organizacije avtobusnega prevoza nujne prijave pohodnikov do 13. maja 2010 do 20. ure na 031/429-092 ali 041/260-985.
Prijave organiziranih večjih skupin pohodnikov z lastnim avtobusnim prevozom sprejemamo na zgoraj navedenih številkah do 6. maja 2010 do 20. ure.
Pohod bo ob vsakem vremenu.
Pri prijavi navedite ime in priimek ter rojstni datum zaradi sklenitve nezgodnega zavarovanja pohodnikov.

Vir: Alenka Veber
Dodatne informacije: alenka.veber@kam.si
Spletne strani: http://www.kam.si/slovenske_pespoti/iz_babnega_polja_do_goricic.html