Razstava del Slikarske kolonije 2010

datum: 22.06.2010

ustvarjali v Mostu na Soči in v Šmartnem. Temaletošnje slikarske kolonije pa je bila "Razglednice spominov."
Mentorica slikarske kolonije je bila Monika Ivančič Fajfar, ki je dela in slikarje predstavila na otvoritvi razstave

V soboto 19. junija je bila v Hiši kulture Šmartno v Brdih, otvoritev razstave slovenskih slikarjev, ki žive izven meja Slovenije.

Slikarji so ustvarjali v Mostu na Soči in v Šmartnem, tema letošnje slikarske kolonije pa je bila "Razglednice spominov."

Mentorica slikarske kolonije je bila Monika Ivančič Fajfar, ki je na otvoritvi razstave predstavila letošnje udeležence kolonije in njihova dela.

Jože Arzenšek, Martin Bizjak, Marijana Gregl Bikar, Gary Bukovnik, Pia Suhy Bajlo, Cvejanović Igor, Štefi Jakovac, Zoran Karmelić, Dušanka Kalečinji, Branko Lenart, Stanka Novković, Silvana Stopar in Bogdana Žagar so slikarji, ki smo jih skupaj s Turističnim društvom Most na Soči in Turističnim društvom Občine Brda gostili letos.
Dela so na prodaj v Hiši kulture v Šmartnem pa bodo na ogled do 27. julija 2010.
Hiša kulture Jota - Šmartno.

Prilagamo fotografije utrinkov iz slikarske kolonije.
Most razglednicemost udeleženci 2010brda udeleženci Kolonija 2010 razstavarazstava slik 2010