Mednarodni poletni jezikovni tabor za otroke

datum: 05.05.2011

acds

Sporočamo vam, da bodo tudi letos potekali MEDNARODNI POLETNI JEZIKOVNI TABORI ZA OTROKE v Sloveniji v Kozjanskem raju.

Kot že več let zapored, se bodo tudi letošnje poletje na taboru družili otroci iz Slovenije in tujine, se učilili slovenščine in tujih jezikov, se družili z živalmi, spali na seniku, raziskovali naravo, navezovali nova prijateljstva in preživljali nepozabne aktivne počitnice na Prevorju na Kozjanskem. Letos pa bo tabor potekal tudi na dveh novih lokacijah, in sicer na kmetiji Hiša s tradicijo Zdolšek 1824 na Ponikvi in v Termah Snovik v Tuhinjski dolini. Otroci iz tujine bodo povsod lahko skupaj z vrstniki iz Slovenije utrjevali in nadgrajevali znanje SLOVENŠČINE.

Na kmetiji s tradicijo Zdolšek imajo otroci možnost doživeti pravo kmečko vzdušje in spoznavati slovensko podeželsko tradicijo s 6-dnevnim bivanjem in z domačo in ekološko pridelano hrano. Tabora v Termah Snovik pa sta namenjena otrokom plavalcem, ki imajo radi vodna doživetja in želijo bivati v apartmajih po štirje skupaj. Na vseh lokacijah pa bodo tabori potekali večjezično in v spremstvu animatorjev-učiteljev in razbojnika Guzaja :-)

Letos organizirajo dva tabora z maternim govorcem angleščine, ki bosta potekala v spremstvu tujih učiteljev v angleščini na Prevorju za otroke stare od 9 do 15 let.

V terminu od 10. 7. do 16. 7. 2011 se bo tabora na Prevorju udeležilo osem otrok iz Avstralije. Tabor bo potekal v angleškem in slovenskem jeziku.

Vabijo, da si čim prej ogledate podrobnejše programe na Kozjanski raj/Termini ter pohitite s prijavami.

Za vas so pripravili obilo zabave, smeha, prijaznih živali, nagajivih animatorjev, sena, zvezd ... in - seveda - zabavnega kozjanskega Robina-Hooda, razbojnika Guzaja.

Kontakt:

Tjaša Cernatič