Moja nenavadna Slovenija - fotografski natečaj

datum: 09.08.2011

Fotografija je univerzalni jezik, tako kot sta tudi glasba in likovna umetnost. Dovoljuje nam, da ovekovečimo trenutek. Z njo lahko komuniciramo in razumemo svet, ki nas obkroža, s pomočjo interneta pa jo lahko hitro pokažemo drugim.

V okviru praznovanja dvajsete obletnice samostojne Slovenije vas s pomočjo Urada Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu vabimo k fotografskemu natečaju «Moja nenavadna Slovenija», ki ga organizira Eva Dimčovski iz Ženeve. Z namenom, da bi odkrili Slovenijo z novega vidika , vas natečaj spodbuja, da pošljete vaše fotografije nenavadne Slovenije. Smešne, presenetljive, poetične, humoristične,… Vse fotografije, ki prikazujejo neko podrobnost, situacijo, nenavaden trenutek, lahko sodelujejo na natečaju. Z vašo ustvarjalnostjo presenetite, nasmejte, začudite in odkrijte nove stvari.

Smešne mimike in grimase, živali v akciji, nenavadni plavajoči predmeti, čudne oblike sadežev in zelenjave, neobičajni poklici in predmeti, zamotane prometne dogodivščine, avtomobilski prtljažnik poln presenečenj, preveč naloženo kolo, živahen maček, otroška norčija, športna dogodivščina, neverjetna narava, flora in favna, vse je lahko vir navdiha in seznam ni nikoli končan.

Torej, vzemite fotoaparate in presenetite nas; pošljite nam največ 3 fotografije nenavadne Slovenije istega avtorja.

Na spletni strani Moja nenavadna Slovenija se lahko prijavite in poiščete vse podrobnosti o natečaju.

Vabi Eva Dimčovski iz Ženeve.