Učenci osnovne šole Bežigrad spoznavajo učence SKD Cankar iz Sarajeva

datum: 10.12.2013

Otroci dopolnilnega pouka slovenskega jezika Slovenskega društva Cankar iz Sarajeva so bili s strani osnovne šole Bežigrad povabljeni na prireditev s podnaslovom "Spoznavajmo otroke sveta", ki jo šola organizira z Unicefom. Ker se društvo, kot marsikatero, sooča s pomanjkanjem sredstev za prevoz otrok, je društvu in otrokom na pomoč priskočila Slovenska izseljenska matica.

Prireditev ima v prvi vsti dobrodelno konotacijo, zače se v petek, 13. 12. ob 17. uri,  na Osnovni šoli Bežigrad.

Učenci SKD Cankar  bodo prisostvovali pri  pouku, ogledali  si  bodo novoletno okrašeno Ljubljano in kot gostje sodelovali na prireditvi.  Prenočili bodo pri učencih OŠ Bežigrad, za hrano pa bi bilo poskrbljeno v šoli.

Verjamemo, da bo naša pomoč pri izpeljavi obiska, stkala marsikatero novo prijateljstvo in lepo otroško izkušnjo - povezanosti, smeha in radosti. Tisto, kar bi vsak otrok moral v otroštvu doživeti.

Prilagamo vabilo na prireditev.

Vabimo

na dobrodelno prireditev

S starim zlatom spominov.

V sodelovanju z UNICEF- om bomo spoznavali otroke sveta.

Prireditev bo v petek, 13. 12. 2013, ob 17.00 uri na naši šoli.

Z veseljem napovedujemo goste prireditve;

gospoda Josipa Ostija,

otroke, ki obiskujejo dopolnilni pouk slovenščine v Sarajevu

in učence OŠ Livada ter varstvenega centra Dolfke Boštjančič.

Podarili vam bomo pisane zgodbe za dni,

ko se vam bo zdelo, da nič ne gre prav.

Vljudno Vas vabimo, da del popoldneva preživite z nami.

V imenu učencev in učiteljev OŠ Bežigrad

Maja Rakun Beber,ravnateljica

V avli šole Vas vabimo k nakupu Unicefovih novoletnih voščilnic, veseli pa bomo kakršnegakoli prispevka tudi v UNICEF-ov hranilnik.