HOBI ustvarjanje - Maja Matilda Remic

Več kot 250 zamisli ustvarjanja v različnih materialih in tehnikah.

Maja Matilda Remic
HOBI USTVARJANJE

Knjiga je razdeljena po poglavjih - po najbolj tipičnih ustvarjalnih konjičkih. Prične s poglavjem ustvarjanje z naravnimi materiali in nadaljuje z zahtevnejšimi materiali kot so: modelirne mase, glina, steklo, mase za ulivanje, blago, svila, papir, odpadni materiali...Skozi materiale spoznate tehnike modeliranja, slikanja, grafike, zlatenja, postaranja, decoupaga, izdelavo kalupov, repliciranja, šivanja, polstenja, in podobno.

CELOVITA POGLAVJA NAJRAZLIČNEJŠIH HOBI USTVARJALNISTI
Avtorica v uvodu vsakega poglavja razloži materiale in najpogostejše tehnike in opredeli težavnost in zahtevnost določenega hobi ustvarjanja, nato nadaljuje z idejami , potrebnim materialom in s praktičnim prikazom izdelave ter zanimivostmi. Z avtorskim pristopom in svojimi izkušnjami vas popelje v svet ustvarjalnosti in vam ponudi dovolj informacij tudi za resnejše ustvarjanje.
KAJ ŠE BOSTE NAŠLI V KNJIGI
Poleg različnih ustvarjalnih konjičkov v različnih materialih in tehnikah boste v knjigi med drugim našli tudi:

USTVARJANJE ZA PRAZNIKE IN POSEBNE PRILOŽNOSTI
Sedaj ne boste več v zadregi kako polepšati stanovanje ali izdelati darilo za novoletne praznike, veliko noč, poroko... Veliko je originalnih idej, ki bodo spodbudile vašo ustvarjalnost.
NAŠA KULTURNA DEDIŠČINA Če vas zanima, kako nastanejo replike naše kulturne dediščine. Morda pa bo vaš konjiček prav to.
VELIKO DRUGIH INFORMACIJ IN ZANIMIVOSTI
V knjigi je navedena literatura in nekatere spletne strani, skozi katere si boste lahko pridobljeno znanje še dodatno obogatili.

Naročila lahko oddate na spletni strani: www.hobi-ustvarjanje.si ali na tel.: 01 362 52 00