Poslovni imenik slovenskih podjetnikov

datum: 16.07.2013

Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu je v rubriki Gospodarstvo pred dnevi objavil poslovni imenik slovenskih podjetnikov in gospodarskih ustanov zunaj meja Slovenije.

biznis fotoImenik je bil po številu naslovov razmeroma skromen, a ž v prvih dneh po objavi se je prijavila cela vrsta podjetnikov in tudi ustanov saj so mnogi uvideli koristnost povezave.

Zainteresirane  vabimo, da se pridružijo spletni slovenski čezmejni poslovni skupnosti, slovenskim društvom, poslovnim klubom, ekonomskim svetovalcem na slovenskih DKP, medijem in vsem, ki ste nemara že vključeni v imenik, pa se priporočamo za "pomoč" pri navezovanju novih stikov in promociji gospodarskega sodelovanja med slovensko diasporo in slovenskimi narodnimi skupnostmi v sosednjih državah ter Slovenijo!

Prosimo vas, da izpolnite priloženo prijavnico, obrazec za prijavo v spletni imenik.doc jo podpišete in poskenirano pošljete na elektronski naslov zvone.zigon@gov.si ali na telefaks, št. +386 (0)1 230 8017."

Lepo pozdravljeni in prijetno poletje!

Zvone Žigon

IMENIK - verzija 12. 7. 2013 - povezava na spletno stran Urada :  http://www.uszs.gov.si/si/znanost_

mladi_gospodarstvo/gospodarstvo/poslovni_imenik_slovenskih_p

odjetnikov_poslovnezev_in_poslovnih_klubov_zunaj_rs/