Prireditev slovenskega društva Triglav v Banja Luki

datum: 03.06.2009

Slovenija se bo v organizaciji Slovenskega društva "Triglav" iz Banja Luke predstavila s folklornimi, plesnimi in gledališkimi nastopi naslednjih skupin in osnovnih šol. Nastopila bo tudi gledališka skupina Anima iz Medvod, na vabilo društva Slovencev "Triglav" iz Banja Luke v sodelovanju z Združenjem SIM.

Društvo Slovencev »Kredarica« iz Novega Sada prireja v petek, 22. maja 2009,

Društvo Slovencev "Triglav" Banja Luka je 21. maja 2009, ob zaključku šolskega leta, organizirala tradicionalno srečanje otrok
V parku "Petar Kočić" se je odvijala prireditev s pesmijo, folklornimi plesi, igrami in kulinariko različnih društev nacionalnih manjšin.
Slovenija se je v organizaciji Slovenskega društva "Triglav" iz Banja Luke predstavila s folklornimi, plesnimi in gledališkimi nastopi skupin in osnovnih šol. Na povabilo društva Slovencev "Triglav" iz Banja Luke in v sodelovanju z Združenjem SIM je nastopil tu Sten Vilar glavni igralec in animator gledališke skupine Anima iz Medvod.
Fotografski utrinki:

harmonikarji društvamladi recitatrorjivilarvilar 2vilar 3maskaples otrokdruštvorafting

V času prireditve se je v Banja Luki odvijalo svetovno prvenstvo v raftingu.