OBISK VELEPOSLANIKA

datum: 17.02.2016

OBISK VELEPOSLANIKA REPUBLIKE SLOVENIJE V DRUŠTVU SLOVENCEV TRIGLAV BANJALUKA

7. februar 2016.

Ob obeležitvi Prešernovega dne je Veleposlanik Republike Slovenije v BiH njegova ekselenca Iztok Grmek izkoristil priložnost za obisk našega društva in za pogovor s člani Izvršnega odbora.

OBISK VELEPOSLANIKA

Prijetnemu pogovoru so prisostvovali tudi, predstavnik Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu g. Marijan Cukrov, konzul Konzularne pisarne Republike Slovenije v Banjaluki Marijan Ristič in sekretarka Veleposlaništva Republike Slovenije v BiH Barbara Beričič. Veleposlaniku je znana aktivnost našega društva, naši programi in začrtani projekti za leto 2016.

Pogovor je potekal o težavah s katerimi se Društvo sooča pri svojem delu, ter načinu kako bi nam  Veleposlaništvo Republike Slovenije lahko pomagalo pri reševanju naših težav.

OBISK VELEPOSLANIKAOBISK VELEPOSLANIKA

Veleposlanik je poudaril, da bo Veleposlaništvo nudilo vso možno pomoč v realizaciji naših začrtanih ciljev. Društvu je zaželel uspešno delovanje tudi v bodoče.