10. koroški kulturni dnevi

10. KOROŠKI KULTURNI DNEVI
v Ljubljani od 27. marca do 4. aprila 2012
20-LETNICA USTANOVITVE DRUŠTVA

V torek, 27.3.2012 ob 19.00 se bodo v Viteški dvorani Festivala Ljubljana v Križankah pričeli 10. Koroški kulturni dnevi v Ljubljani. Podroben program si lahko ogledate v pripetku » končna« in si termine vpišete v koledar. Vstop na vse prireditve je brezplačen. Prireditve ob svoji 20-letnici pripravlja Društvo slovensko-avstrijskega prijateljstva, Ljubljana.

Pri organizaciji dnevov sodeluje tudi Klub koroških Slovencev v Ljubljani. Enako soorganizirajo tudi dolgo pričakovano predpremiero dokumentarnega TV filma »Kuharska knjiga dr. Angele Piskernik«, ki ga je za TV Slovenija pripravil Amir Muratović s sodelavci. V koledar si lahko vpišete termin ljubljanske projekcije (10.4.2012 ob 18.00), medtem ko se za termin druge predpremierne projekcije v Železni Kapli še dogovarjamo.

Kot že sporočeno, se bodo v torek, 27.3.2012 ob 18.00 v Mariboru nadaljevali letošnji „Koroški kulturni dnevi v Mariboru“. V Literarni hiši (Vojašniška ulica 12) bo na vrsti literarno branje koroškega slovenskega pravnika, pesnika in pisatelja mag.dr. Janka Ferka iz Celovca.

Vabljeni

Sodelujejo: