"Iz naših krajev so odšli", predstava za najmlajše

datum: 01.12.2008

okviru predavanj "Iz naših krajev so odšli", ki jih Združenje Slovenska izseljenska matica organizira po osnovnih šolah, smo v sodelovanju s Studiem Anima organizirali animirano predstavitev za najmlajše osnovnošolce. Sten Vilar ki je po izobrazbi profesor pedagogike, animator in igralec je namlajšim skozi igro približal odhod naših rojakov v svet in jih poučil v katere države so se Slovenci v preteklosti izseljevali

V okviru predavanj "Iz naših krajev so odšli", ki jih Združenje Slovenska izseljenska matica organizira po osnovnih šolah, smo v sodelovanju s Studiem Anima organizirali animirano predstavitev za najmlajše osnovnošolce. Sten Vilar, ki je po izobrazbi profesor pedagogike, animator in igralec je namlajšim skozi igro približal odhod naših rojakov v svet in jih poučil v katere države so se Slovenci v preteklosti izseljevali.

Namlajši so z veseljem odgovarjali na različna vprašanja obarvana na temo izseljenstva, Vilar pa jih je v sodelovanje pritegnil do te mere, da so na koncu vsi skupaj z učiteljicami in predstavnico SIM veselo zaplesali.

klobuk in rožmarinizseljenec
kuharČebela gre v matični panjna odru z namlajšimi