RAZPIS ZA poletno šolo – SLOVENŠČINA MALO DRUGAČE

od 16.04.2018 do 15.05.2018

Murska Sobota

Poletna šola – SLOVENŠČINA MALO DRUGAČE – letos v Prekmurju, v Murski Soboti!

V letu 2018 bomo v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter z Zavodom RS za šolstvo in centrom šolskih in obšolskih dejavnosti organizirali ustvarjalno poletno šolo za mlade ( starost otrok od 10 do 15 let ) z naslovom – Slovenščina malo drugače.

Poletna šola bo potekala med 15. 7. in 21. 7. 2018  v Murski Soboti.

Spletna stran - www.csod.si/dom/murska

V poletni šoli bodo sodelovale učiteljice slovenščine in likovne vzgoje. Poleg učenja slovenščine bo v šoli poudarek tudi na likovnem ustvarjanju in umetniškem izražanju otrok. V popoldanskem času se bodo družili z ostalimi udeleženci aktivnih počitnic in tako še izboljševali svoje znanje slovenščine.

Učenje slovenščine in likovno ustvarjanje bosta v povezavi.

Učiteljice, ki bodo ustvarjale z vami so:

1.  Katarina Rebič, slovenščina

2.  Lea Lehner, slovenščina

3.  Natalija Veselič-Martinjak, likovni pouk

Vsa dela, ki jih bodo udeleženi poletne šole ustvarili, bomo razstavili zadnji dan skupnega druženja  v CŠOD in  imeli tudi kratko prireditev.

V času poletne šole za otroke, ki živijo izven RS bodo v centru nameščeni tudi otroci iz Slovenije. V aktivnem druženju z njimi bodo izboljševali svoje znanje slovenščine.

Poletno šolo Slovenščina malo drugače bomo v letošnjem letu izvedli tretjič. Po dosedanjih odzivih smo prepričani, da je ta poletna šola dobra ponudba za izobraževanje našim mladih rojakov iz tujine.  Učenje na ustvarjalen  način z razvijanjem ustvarjalnosti mladih na temeljih slovenske tradicije. Vabljeni k prijavi vsi, ki bi radi poleg slovenščine tudi likovno ustvarjali!

Prijavo pošljite do 15. maja 2018  na e - naslov ali po navadni pošti, na naslov objavljen na prijavnici.

Prijavni postopki in kriteriji 1.pdf

Oprema 1.pdf