29. Poletni tečaji slovenskega jezika na slovenski Obali »Halo, tukaj slovenski Mediteran!« 11.–22. 7. 2022

od 15.05.2021 do 30.05.2021

-

Fakulteta za humanistične študije v sodelovanju z Znanstveno-raziskovalnim središčem Koper ob finančni podpori Urada RS za Slovence v zamejstvu in po svetu organizira že 29. poletne tečaje slovenskega jezika na slovenski Obali »Halo, tukaj slovenski Mediteran!«. Poletni tečaji so namenjeni vsem, ki bi se radi naučili slovenskega jezika, tako popolnim začetnikom kot tistim, ki osnove slovenskega jezika že znajo, pa bi radi svoje znanje še izpopolnili. Poleg učenja jezika bodo tečajniki skozi dodatne aktivnosti spoznavali slovensko kulturo, književnost in običaje ter združili prijetno s koristnim in preživeli dva poletna tedna na čudoviti slovenski obali. Organizatorji bomo tudi letos podelili nekaj štipendij za udeležbo na Poletnih tečajih slovenskega jezika na slovenski Obali, ki jih omogoča Urad RS za Slovence v zamejstvu.

Več informaciji o poletni šoli in o štipendijah lahko najdete na https://www.fhs.upr.si/sl/poletne-sole/halo

ROK ZA PRIJAVO  IN ODDAJO PROŠENJ ZA ŠTIPENDIJO: 15. 5. 2022

OBVESTILO O PREJEMU ŠTIPENDIJE IN RAZVRSTITEV PO SKUPINAH: 30. 5. 2022